Fabios at Home

Ich habe schonmal erwähnt, dass einer meiner Lieblingsrestaurants Fabios ein Kochbuch herausgebracht hat, welches ich natürlich haben musste! :D

Gestern haben wir endlich ein Gericht daraus gekocht: Hausgemachte Spaghetti mit Melanzani in frischer Tomatensauce. Man, war das ein Act mit Teigherstellen, Melanzani anbraten und im Ofen schmoren lassen, Tomaten einkochen, usw. aber es hat sich sowas von gelohnt! Das Rezept ist zwar aufwendiger, als ich es von Jamie Oliver gewohnt bin, aber es schmeckt auch einen Deut besser. ;)

One of my favorite restaurants Fabios published a cook book, so we did home made spaghetti with aubergine and fresh tomato sauce. It was delicious!

More after the click:


Leave a comment

Filed under Food

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s